ECD Octaaf Thuiszorgplanner
Wie zijn wij?
Aantrekkelijke tarieven
Contact
Demo

Zorgplanner voor ouderenzorg

Met onze thuiszorgplanner en ECD kun je ouderenzorg efficiënt plannen en coördineren.

Waarom ECD software voor ouderenzorg

In de veranderende wereld van de ouderenzorg is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op veilige, stabiele en goed bereikbare oplossingen die zorgverleners ondersteunen bij het leveren van hoogwaardige zorg aan ouderen. Onze thuiszorgsoftware speelt een essentiële rol bij het stroomlijnen van processen, het verbeteren van communicatie en het waarborgen van de veiligheid van cliënten. Op deze pagina lees je meer over de voordelen en functies van thuiszorgsoftware voor ouderenzorg, met focus op de behoeften van zowel zorgverleners als ouderen zelf.

Efficiënte zorgplanning en -coördinatie

Octaaf Thuiszorgsoftware biedt geavanceerde mogelijkheden voor zorgplanning en -coördinatie. Zorgverleners kunnen zorgplannen opstellen, taken toewijzen en de voortgang van de zorgverlening onderling finetunen en volgen. Dit zorgt voor een efficiënte en gestroomlijnde zorgervaring, waarbij zorgverleners gemakkelijk kunnen samenwerken en informatie kunnen delen.

Mobiele toegankelijkheid en realtime communicatie

Octaaf Thuiszorgsoftware biedt mobiele toegang via smartphones, tablets en desktops, waardoor zorgverleners de benodigde informatie direct bij de hand hebben, zelfs als ze onderweg zijn. Realtime communicatie tussen twee of meer zorgverleners en zelfs complete zorgteams maakt het mogelijk om snel te reageren op veranderingen in de toestand van de oudere patiënt en om efficiënt te coördineren met andere zorgverleners, familieleden en mantelzorgers. Voor de zorgmedewerker is er SAMEN en voor de cliënt TOON Mijn Zorg. Beide mobiele oplossingen zijn onderdeel van Octaaf en zijn zeer laagdrempelig zodat iedereen, ook degenen met weinig digitale kennis, er snel mee overweg kan.

Ben je starter?

We vinden het belangrijk om voor iedereen een passende oplossing te bieden. Daarom hebben we speciaal voor starters een extra voordelig starttarief. Heb je minder dan 15 cliënten? Dan betaal je het eerste jaar slechts 1 euro per cliënt. De eerste maand is bovendien gratis en je kunt maandelijks opzeggen.

Eerste maand
gratis kennismaken

Ja, ik wil Octaaf gratis proberen