Octaaf Thuiszorgsoftware
Wie zijn wij?
Aantrekkelijke tarieven
Contact
Demo

De complete thuiszorgplanner voor jouw bedrijf

Jij bent expert in het verzorgen en begeleiden van je cliënten en dus wil je niet teveel tijd kwijt zijn aan administratie. Ontdek daarom net als meer dan 700 zorgprofessionals de voordelen van Octaaf Thuiszorgsoftware. Met dit complete pakket wordt administratie ineens een stuk leuker, sneller en overzichtelijker.

Laat je verrassen door de extra's

 

Octaaf is makkelijk in het gebruik en toch erg veelzijdig. Je hebt meteen een passend pakket in handen dat met je meegroeit. Want ook als je een starter bent of misschien al aan het roer staat van een grote organisatie, en je dus meer eisen stelt aan de software, is Octaaf robuust en een echt werkpaard. Naast de algemene functies die onontbeerlijk zijn voor elke thuiszorgorganisatie, vind je ook talloze extra's en geavanceerde mogelijkheden om het pakket echt die meerwaarde aan jouw bedrijf te geven. Met de uitstraling en het bedieningsgemak van Octaaf heb je een visitekaartje waarmee je indruk maakt op je zorgcollega's en cliënten.

Plan je thuiszorg gemakkelijk in

 

Als zorgprofessional weet je als geen ander dat goed plannen van thuiszorg cruciaal is voor de kwaliteit van de zorg die je biedt. Maar het kan een tijdrovend proces zijn om jezelf of je medewerkers in te plannen bij verschillende cliënten, rekening houdend met hun beschikbaarheid, kwalificatieniveau en het budget van de beschikking. Met onze thuiszorgplanner wordt dit proces aanzienlijk vereenvoudigd en geoptimaliseerd, zodat je met enkele klikken de beste planning voor je cliënt realiseert. Met Octaaf ben je een slimme planner!

Laat de app voor je werken

 

Niet alleen kun jij en je collega's de actuele planning in de app bekijken, je kunt ook meteen doorklikken op een zorgmoment, daar alle gegevens van de cliënt vinden en direct je rapportage invoeren. Als je dat wilt, kun je ook handelingen afvinken. Verandert de planning op korte termijn? Dan ontvang je daar meteen bericht van. De app biedt de meest efficiënte route naar al je cliënten en berekent de gereden kilometers, handig voor kilometervergoeding.
Daarnaast kun je uiteraard ook de rapportages en notities van andere collega's lezen en kun je online overleg voeren. De app is zo ontworpen, dat iedereen er snel mee overweg kan.

Eerste maand
gratis kennismaken

Ja, ik wil Octaaf gratis proberen