ECD Octaaf Thuiszorgplanner
Wie zijn wij?
Aantrekkelijke tarieven
Contact
Demo

SAMEN, de thuiszorg-app voor efficiënte zorgplanning en rapporteren

Ontdek de overzichtelijke, laagdrempelige app voor zorgplanning en rapporteren van zorgmomenten. Direct op locatie of onderweg toegang tot planning, routes, rapportages, MIC-meldingen en ECD.
SAMEN is onderdeel van het allround zorgpakket Octaaf.

Zorgplanning en routeplanning

Ben jij werkzaam in de thuiszorg of als zorgmedewerker en zoek je naar een manier om je werkzaamheden efficiënter en effectiever te maken? Dan is SAMEN, de (web)-app voor thuiszorg en zorgmedewerkers een betrouwbare oplossing.

Zorgplanning en routeplanning

Met SAMEN kun jij als zorgmedewerker eenvoudig de zorgplanning van jouw cliënten inzien en de zorgroute openen in Google Maps, zodat je je reistijd beter kunt inschatten. Je kunt de planning een dag van tevoren als e-mail ontvangen, zodat je altijd op de hoogte bent van actuele wijzigingen. Het rapporteren na een zorgmoment is in een paar klikken gedaan. Zo kun je meer tijd besteden aan het verlenen van de zorg die jouw cliënten nodig hebben.

Dagrapportages en MIC-meldingen

Ook kun je in SAMEN dagrapportages invoeren, handelingen afvinken en tijden van het zorgmoment aanpassen. Daarnaast kun je MIC-meldingen doen bij een incident, calamiteit of complicatie. Zo kun jij en je organisatie adequaat reageren, de situatie van de cliënt verbeteren en leren van gemaakte fouten. Dat verbetert de kwaliteit van de zorgverlening en zorgt voor optimale veiligheid van jouw cliënten.

ECD bekijken en notities maken

In SAMEN kun je als zorgmedewerker het ECD van jouw cliënten bekijken en notities maken. Zo kun je gemakkelijk bijhouden waar jij en jouw collega's extra op moeten letten, hoe het sleutelbeleid is, wat de allergieën/intoleranties van de cliënt zijn, de aandachtspunten rondom de maaltijd, enzovoort. Hierdoor is iedereen direct op de hoogte en voorkomt dat belangrijke informatie verloren gaat.

Online overleg met collega's

In SAMEN kun je online overleg voeren met jouw collega's. Zo kun je snel en gemakkelijk communiceren en actuele informatie en ervaringen uitwisselen. Dit verbetert de samenwerking en de kwaliteit van de zorgverlening. Een mooi alternatief voor Whatsapp om twee redenen: de communicatie is altijd direct terug te vinden in het ECD van de cliënt en je voorkomt dat Whatsapp cliëntgegevens op niet-Europese servers opslaat. AVG-proof dus!

Veiligheid en AVG-compliant

SAMEN is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar ook zeer veilig. Alle gegevens worden opgeslagen in een streng beveiligde en gecertificeerde omgeving op Nederlandse servers, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw gegevens en die van de cliënt veilig zijn. Bovendien is SAMEN volledig compliant met de AVG-richtlijnen, wat betekent dat jouw gegevens altijd veilig en beschermd zijn.

Geschikt voor desktop, laptop en mobiel

De SAMEN-app is beschikbaar via de browser en kan op zowel Android, iOS als Windows en Mac gebruikt worden. Installatie en updates zijn niet nodig. Zo kun je altijd en overal toegang krijgen tot jouw gegevens en cliëntinformatie, waar je ook bent.

 
Eerste maand
gratis kennismaken

Ja, ik wil Octaaf gratis proberen