ECD Octaaf Thuiszorgplanner
Wie zijn wij?
Aantrekkelijke tarieven
Contact
Demo

Zorgplanner voor jeugdzorg

Met onze thuiszorgplanner en ECD kun je jeugdzorg efficiënt plannen en coördineren.

Waarom ECD software voor jeugdzorg

Zorgsoftware speelt een cruciale rol in de jeugdzorg/jeugdhulpsector, waarbij het zorgverleners en organisaties ondersteunt bij het bieden van hoogwaardige zorg aan kinderen en jongeren. Onze software biedt functionaliteiten die gericht zijn op het optimaliseren van zorgprocessen en het verbeteren van de kwaliteit van de zorgervaring voor zowel zorgverleners als cliënten.

Efficiënte zorgplanning en -coördinatie

Octaaf stelt zorgmedewerkers in staat om zorgplannen op te stellen, taken toe te wijzen en de voortgang van de zorg te monitoren. Dit zorgt voor een gestroomlijnde zorgervaring waarbij iedereen gemakkelijk kan samenwerken en communiceren.

Mobiele toegankelijkheid en realtime communicatie

Octaaf biedt mobiele toegang, waardoor zorgmedewerkers, cliënten en mantelzorgers altijd en overal toegang hebben tot de benodigde informatie. Dit vergemakkelijkt de zorgverlening op locatie, bevordert realtime communicatie en verhoogt de flexibiliteit van medewerkers.

Ben je starter?

We vinden het belangrijk om voor iedereen een passende oplossing te bieden. Daarom hebben we speciaal voor starters een extra voordelig starttarief. Heb je minder dan 15 cliënten? Dan betaal je het eerste jaar slechts 1 euro per cliënt. De eerste maand is bovendien gratis en je kunt maandelijks opzeggen.

Eerste maand
gratis kennismaken

Ja, ik wil Octaaf gratis proberen