ECD Octaaf Thuiszorgplanner
Wie zijn wij?
Aantrekkelijke tarieven
Contact
Demo

Online samenwerken in de thuiszorg

Met SAMEN, de thuiszorg-app, kun je veilig berichten en informatie uitwisselen met je collega's.

Blijf op de hoogte

Ben je zorgmedewerker en werk je in de thuiszorg? Dan weet je waarschijnlijk als geen ander hoe belangrijk het is om goed op de hoogte te blijven van veranderingen bij jouw cliënten. In de SAMEN thuiszorg-app hebben we een handige feature toegevoegd waarmee je snel en gemakkelijk berichten kunt sturen en informatie kunt uitwisselen met collega's.

Samenwerken

Met deze feature kun je onderling snel communiceren over cliënten in de thuiszorg. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer er iets verandert in de situatie van een cliënt of wanneer je bepaalde informatie wilt delen met je collega's. Door samen te werken en informatie te delen, zorg je ervoor dat iedereen snel op de hoogte is van actuele zaken en veranderende omstandigheden.

Continuïteit van zorg

Uitwisselen van informatie is belangrijk om de continuïteit van zorg te waarborgen. Bovendien kun je in de app ook gemakkelijk afspraken maken en elkaar op de hoogte houden van de voortgang van bepaalde taken. Dit helpt niet alleen bij het bieden van goede zorg, maar ook bij het efficiënt en effectief uitvoeren van jouw werk als zorgmedewerker. Het online overleg kun je onderdeel maken van het ECD.

Via de berichten in de SAMEN thuiszorg-app kun je gemakkelijk en snel communiceren met collega's en ervoor zorgen dat iedereen goed op de hoogte blijft van veranderende omstandigheden en actuele zaken. Het biedt een handige manier om samen te werken en de beste zorg te bieden aan jouw cliënten.

Eerste maand
gratis kennismaken

Ja, ik wil Octaaf gratis proberen