ÔĽŅ Octaaf Thuiszorgsoftware - Thuiszorg-app voor zorgverleners en cliënten

Zorgplanning op smartphone en meer!

Breng uw cliënten en zorgverleners op de hoogte via de thuiszorg-app voor smartphone.

Octaaf is meer dan een administratiepakket voor de thuiszorg. U kunt de kwaliteit en de waardering van uw thuiszorgorganisatie verhogen door communicatie en feedback. Octaaf biedt communicatie- en feedbackmogelijkheden tussen cliënt, zorgverlener en kantoor.

De praktijk wijst uit dat goede communicatie en feedbackmogelijkheden op prijs worden gesteld. Organisaties die hun cliënten en zorgverleners nauwer betrekken bij de organisatie en het zorgproces ontvangen een hogere waardering.

Hoe werkt dit? Octaaf biedt via smartphone en desktop toegang aan cliënten en zorgverleners voor het delen van informatie en communicatie. In de gespecialiseerde veilige omgeving binnen Octaaf kunnen zorgverleners en cliënten de planning bekijken, kunnen zorgverleners onderling overleg voeren en kunnen zijn zelf plannen en dagrapportages invoeren. Uw organisatie houdt grip op welke informatie gedeeld kan worden en welke feedbackmogelijkheden toegestaan zijn.

Cliëntenportaal

Cliënten die u heeft toegevoegd aan het cliëntenportaal kunnen op elk moment van de dag inloggen en hun actuele zorgplanning bekijken. Ook kunnen zij feedback geven op zorg en zorgverleners. Als de cliënt niet zelf kan inloggen om welke reden dan ook, kan de mantelzorger deze taak overnemen.

Lees meer over het cliëntenportaal.

Zorgverlenersportaal

Het zorgverlenersportaal is een uitgebreide omgeving voor smartphone maar ook voor desktop. Zorgverleners kunnen hun zorgplanning bekijken, uren invoeren of accorderen, dagrapportages uitvoeren op o.a. doelen (uit bijvoorbeeld het ondersteunings- of begeleidingsplan), handelingen afvinken en overleg voeren met collega's. De organisatie zelf kan met één bericht het hele zorgteam van de cliënt instrueren en informeren.

Lees meer over het zorgverlenersportaal.

Whatsapp

De Autoriteit Persoonsgegevens riep zorgverleners in 2016 op om te stoppen met het gebruik van Whatsapp. Helaas: zorgverleners blijven via Whatsapp overleggen zolang geen alternatief voorhanden is. Octaaf Thuiszorgsoftware biedt een oplossing.

 Lees meer over ons alternatief voor Whatsapp in de thuiszorg.

 

Ook interessant:

CliŽntenportaal Cliëntenportaal

Assessments opstellen Assessments opstellen