ÔĽŅ Octaaf Thuiszorgsoftware - Thuiszorg-app voor zorgverleners en cliënten

thuiszorgportalen

Breng uw cliënten en zorgverleners op de hoogte via de thuiszorg-app voor smartphone.

Octaaf is meer dan een administratiepakket voor de thuiszorg. U kunt de kwaliteit en de waardering van uw thuiszorgorganisatie verhogen door communicatie en feedback. Octaaf biedt communicatie- en feedbackmogelijkheden tussen cliënt, zorgverlener en kantoor.

De praktijk wijst uit dat goede communicatie en feedbackmogelijkheden op prijs worden gesteld. Organisaties die hun cliënten en zorgverleners nauwer betrekken bij de organisatie en het zorgproces ontvangen een hogere waardering.

Hoe werkt dit? Octaaf biedt via portalen toegang aan cliënten en zorgverleners voor het delen van informatie en communicatie. Een portaal is een gespecialiseerde veilige omgeving binnen Octaaf, voor cliënt en voor zorgverlener. Uw organisatie houdt grip op welke informatie gedeeld kan worden en welke feedbackmogelijkheden toegestaan zijn.

Cliëntenportaal

Cliënten die u heeft toegevoegd aan het cliëntenportaal kunnen op elk moment van de dag inloggen en hun actuele zorgplanning bekijken. Ook kunnen zij feedback geven op zorg en zorgverleners. Als de cliënt niet zelf kan inloggen om welke reden dan ook, kan de mantelzorger deze taak overnemen.

Lees meer over het cliëntenportaal.

Zorgverlenersportaal

Het zorgverlenersportaal is een uitgebreid portaal voor zorgverleners en alfahulpen. Zorgverleners kunnen hun zorgplanning bekijken, uren invoeren of accorderen, bij afwijkingen de reden hiervoor opgeven en overleg voeren met collega's. De organisatie zelf kan met één bericht het hele zorgteam van de cliënt instrueren en informeren.

Lees meer over het zorgverlenersportaal.

Whatsapp

De Autoriteit Persoonsgegevens riep zorgverleners in 2016 op om te stoppen met het gebruik van Whatsapp. Helaas: zorgverleners blijven via Whatsapp overleggen zolang geen alternatief voorhanden is. Octaaf Thuiszorgsoftware biedt een oplossing.

 Lees meer over ons alternatief voor Whatsapp in de thuiszorg.

 

Ook interessant:

CliŽntenportaal Cliëntenportaal

Assessments opstellen Assessments opstellen