Octaaf Thuiszorgsoftware - Declareer uw EI-berichten naar Vecozo, gemeente, zorgverzekeraar

Declareren naar Vecozo

Hoe ingewikkeld is iWMO?

  • Octaaf houdt wijzigingen in EI-berichten voor u bij
  • Producten die aflopen worden automatisch gearchiveerd en u krijgt een overzicht van aan te passen indicaties en zorgplanningen
  • Declaraties via Excel door sommige gemeenten vereist, worden op maat gemaakt en ingepast in de workflow binnen Octaaf
  • Voor particuliere zorg maakt Octaaf zowel verkoopfacturen voor de cliënt als inkoopfacturen voor uw ZZP'ende zorgverlener. De facturen downloadt u als pdf-documenten in één gezipt bestand

Het grootste deel van gemeenten en zorgverzekeraars verlangt dat u als thuiszorgorganisatie elektronische declaraties uitvoert, via Vecozo of CAK.

Octaaf maakt EI-berichten aan voor iWMO, iWLZ, iJW, iZVW en CAK.

Updaten van uw EI-berichten

Nieuwe versies van EI-berichten zijn vanaf invoer direct beschikbaar. Producten die vervallen, worden automatisch in Octaaf gearchiveerd. In een overzicht zie u welke indicaties en zorgplanning moet worden aangepast aan de gewijzigde producten.

Bijzondere formaten

Sommige gemeenten verlangen dat u alle uren of uren van bepaalde producten in een specifieke indeling in Excel aanbiedt. Octaaf bevat scripts voor deze bijzondere formaten (of maakt ze gratis op maat) en voegt ze toe aan de workflow van elektronisch declareren.

Papieren facturen

Ook aan particuliere zorg is gedacht. Octaaf maakt facturen aan als Pdf-document. Eén of honderden desnoods, die u als zip-bestand kunt downloaden, uitprinten of e-mailen. U kunt ook het maken van inkoopfacturen als dienst aanbieden aan uw ZZP'ende zorgverlener.

Ook interessant:

Urenadministratie Urenadministratie

Integratie met boekhoudpakketten Integratie met boekhoudpakketten